Sinau Prakawis Foods asam Ganggu Lan ngrugekake efek Sing Kesehatan

Sinau Prakawis Foods asam Ganggu Lan ngrugekake efek Sing Kesehatan

Apa sampeyan weruh sing paling diet Amérika ngemot tingkat dhuwur saka panganan asam, kang mengaruhi ph awak? Paling wong mikir sing tingkat ph mung duwe apa karo banyu blumbang utawa iwak nawakke, kang sapa sing wis tau salah siji siji iku iki mangerténi apa mengkono nalika tingkat ph metu saka imbangan. Banyu dadi mendhung, ijo lan smelly, tanduran ganggang mundak akeh lan ing nawakke iwak, iwak mati amarga boten seimbang kalebet iki. Saiki njupuk menyang wawasan sing awak arupi liwat 55 kanggo 60% banyu. Kabeh sel awak siram ing banyu lan ngandhut banyu. Awak, kaya banyu blumbang utawa banyu tank iwak kudu maintained ing tingkat ph tepat utawa liya kita, kaya iwak, dadi lara lan yen ora didandani uga bisa mati amarga penyakit iki utawa penyakit. Kanggo njaga saldo ph suwene ing awak, panganan kudu migunakaken sing loro ngandhut asam lan alkalin. Masalah karo diet paling wong dina iku sing mayoritas saka panganan sing migunakaken sing panganan asam karo sethitik ora lelebon saka panganan alkalin.

Ing efek saka asam Foods ing Body ing

Ph normal awak 7.0, kang dianggep Neutral. Nalika akeh banget panganan asam sing migunakaken, iki bakal nimbulaké sawijining boten seimbang kalebet ing ph, kang bisa mengaruhi saben sel ing awak. Nalika ph tetep ngandhut asam, iki mrodhuksi lingkungan sampurna kanggo wutah saka jamur, bakteri, virus lan ragi, kang yen ora didandani bisa nimbulaké wujud ing sel, asil ing serius penyakit. Nalika awak iku alkalin, iki mbebayani microorganisms ora bisa tuwuh. Panganan asam bisa uga nimbulaké kelemon. Iki occurs nalika organ vital dadi kebacut ngandhut asam. Sel-sel lemak banjur mbentuk kanggo nindakake asam mbebayani metu saka organ iki kanggo nyegah asam saka bakal ngrusak lan corroding organ iki. Alergi uga bisa kedaden amarga asam mbentuk panganan. Mengkono nalika tingkat ngandhut asam mengaruhi pencernaan sing tepat saka protèin nyebabake wong-wong mau supaya digunakke undigested. Nalika ph awak kang Highly ngandhut asam, racun-racun mbentuk nyebabake hormon lan enzim bakal isin ing produksi. Diet ngandhut asam dhuwur uga bisa kasil asam bangunan munggah ing sel nyebabake karusakan kanggo sel, nambah risiko kanker lan penyakit serius liyane.

Asam Foods dhuwur

Kanggo Balance ph awak, diet ngirim kalebu 20% panganan asam lan 80% panganan alkalin. Panganan Dhuwur asam kalebu:

Sayuran - tomat, bawang, papak, ireng, abang, angkatan laut, ginjel, soy lan pinto kacang buncis, Kacang polong, jagung, squash mangsa

Woh-wohan - strawberries, cranberries, blackberries, blueberries, oranges, jeruk bali, prunes lan cherries

Pari-parian lan Sereal - beras, roti putih, gandum Rye, gandum gandum, kue kering, roti, gandum, oats, pasta

Daging - pitik, daging sapi, daging babi, Lamb, iwak, kerang, veal, dikemas kaleng tuna

Produk biasa - endhog, keju, yogurt, butter, ora nguntungke krim lan buttermilk

Kacang Bibit Minyak - kacang, kacang mètè, kayak, walnuts, lenga zaitun, canola, SHUANGJIANG, kembang lan minyak wijen

Wawas ing PH saka Body ing

Nalika diet kalebu panganan asam 20% lan 80% panganan alkalin, imbangan ph wis dibalekno asline. Minangka asil saka ph mlaku imbang, energi bakal nambah, keluwihan bobot bakal ngeculake mati, sistem imun bakal dadi kuwat lan risiko saka virus lan infèksi bakal paling tithik. Kesehatan saka awak banjur bakal kaya iki temenan dadi.

No comments:

Post a Comment